Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Тинекс и Априори комуникации во соработка
 
01.03.2013

  .:: Тинекс и Априори комуникации официјално стапија во соработка. Априори е новата служба за односи со јавност на Тинекс, која е водечка компанија во Македонија со своите 38 (триесет и осум ) продажни објекти и над 1000 вработени.

 .:: За активностите на Тинекс од областа на односи со јавноста одсега па натака ке биде целосно  задолжена специјализираната фирмата за
PR и маркетинг Априори Комуникации.

 .::
Сопственоста на компанијата е 100 % приватна, а основна дејност е продажба на храна, производи за лична хигиена, нега и хигиена на домот. Изминативе години Тинех активно го гради својот приватен бренд ЕХТRА, со кој што на потрошувачот му обезбедува екстра цени со екстра квалитет.

     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved