Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Новости
На оваа страница сакаме да покажеме за кого, што, каде, кога и зошто работиме.
1  2  3  4  5  6 
next page
last page
     
На 15.07.2015 се отвори  најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
На 15.07.2015 се отвори најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
15.07.2015
Sky Bar како концепт е единствен од овој тип на нашите простори, а и подалеку, ш ...
На 4.07.2015 се одржа забава по повод денот на независнота на Америка.
На 4.07.2015 се одржа забава по повод денот на независнота на Америка.
04.07.2015
На 4ти Јули во дворот на Park Residence се оддржа прослава по повод денот на нез ...
Иновативно вино од „Камник“ - Златна Темјаника со 24 - каратно злато
Иновативно вино од „Камник“ - Златна Темјаника со 24 - каратно злато
26.06.2015
На 26ти Јуни беше промовиран најновиот производ „Златна Темјаника“ на винаријата ...
На 25.06.2015 се одржа голем концерт на Нокаут во соработка со Фон Универзитет.
На 25.06.2015 се одржа голем концерт на Нокаут во соработка со Фон Универзитет.
25.06.2015
Парк резиденс во соработка со Фон Универзитет ја организираа 5. по ред „Фабрика ...
Хотел Русија со нова службена фирма за односи со јавноста - Априори Комуникации
Хотел Русија со нова службена фирма за односи со јавноста - Априори Комуникации
01.05.2014
ФК Вардар и Априори Комуникации започнаа соработка
ФК Вардар и Априори Комуникации започнаа соработка
04.02.2014
ЖРК Вардар и Априори Комуникации стапија во соработка
ЖРК Вардар и Априори Комуникации стапија во соработка
25.11.2013
РК Вардар и Априори Комуникации започнаа соработка
РК Вардар и Априори Комуникации започнаа соработка
25.11.2013
Кромберг & Шуберт со нова службена фирма за односи со јавност - Априори Комуникации
Кромберг & Шуберт со нова службена фирма за односи со јавност - Априори Комуникации
10.10.2013
Мисијата "Разладување со Nescafe Oasis" започна
Мисијата "Разладување со Nescafe Oasis" започна
10.07.2013
 
     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved