Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
На 15.07.2015 се отвори најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
 
Sky Bar како концепт е единствен од овој тип на нашите простори, а и подалеку, што беше само дополнителна причина гостите да се чувствуваат прекрасно. Модерно место во коешто посетителите ќе се здобијат со многу нови пријателства и деловни соработки како и да ги негуваат досегашните притоа уживајќи во прекрасен амбиент и пријатна и опуштена атмосфера.
15.07.2015
     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved