Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Вработувања
Непрекинато растеме...

  .:: Доколку сакате да посетувате пракса и да го инвестирате своето време за Вашата иднина контактирајте нe. Доколку сте заинтересирани да му се приклучите на нашиот тим испратете ни Ваша биографија. Ако вештините и способностите кои ги поседувате одговараат на нашите потреби ќе ни биде задоволство да соработуваме со Вас.

e-mail: jobs@apriori.mk

 

© 2008 Apriori Communications. All rights reserved