Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Кои сме ние

 

Константин Икономов
konstantin@apriori.mk

Данијел Колетиќ
danijel@apriori.hr

  .:: Ние сме една од водечките агенции за односи со јавност во Македонија, основана во 2006 година. Динамични, точни, креативни и весели, полни со позитивна енергија пристапуваме на секоја зададена цел и проект со кој се среќавме.

  .:: Агенцијата, во согласност со потребите, соработува со многу поединци кои се признати и познати во своето подрачје на дејствување. Иако новите технологии го забрзаа начинот на работа и малку го преуредија животниот стил на повеќето поединци, нашиот тим дава најголемо значење на личните средби и директната комуникација.

  .:: Тешко е во неколку редови да дефинираме кои сме ние, затоа е најдобро да нe запознаете преку презентација. Со задоволство ќе го прифатиме вашиот повик за заедничка средба без обврски.

 

 

© 2008 Apriori Communications. All rights reserved