Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Мисија
Вредности во кои веруваме...

.:: Нaшата мисија е: преку спојување на искуствата од подрачјето на односите со јавноста, со своите секојдневни активности да го поттикнеме развојот на струката и да поставиме нови стандарди во нејзината примена со цел да ја подобриме перцепцијата на корисникот за нашите услуги и успешно да ја оствариме неговата комуникациска цел.

© 2008 Apriori Communications. All rights reserved