Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Проекти
Доверба ни укажаа...

 

.:: Априори Комуникации досега се сретнале со бројни проекти кои барале различни техники и алатки од областа на односите со јавност за реализирање на комуникациските цели.

Во тој поглед сме соработувале или соработуваме со:

 

* ONE
*
Unilever
*
S.I.F.E.X.S
*
Град Охрид
*
RR & Co.
* Охридска Банка Societe Generale Group
*
Жито Вардар Велес
*
Bayer Schering Pharma
*
Вардар Осигурување - член
   на Групацијата Триглав

*
Групација Триглав
*
АД Бутел - Скопје
*
Телеком Словенија


Наши авторски проекти

*
PRO.PR Congress
*
PRO.PR Magazine
*
ПР Македонија

     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved