Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Референци
Нашата агенција досега имаше бројни проекти.

Проекти кои што барале различни техники и алатки од полето на Односи со Јавноста, за да се реализираат целите. Во согласност со тоа соработуваме или имаме соработувано со:

Ostale reference:
AMA Kreative Koncept
TWINS Kitchen & Wine
Brick Bar
European Bank for Reconstruction and Development
Park Residence
Wizz Air
Sky Bar Hotel Russia
Park Residence
LUX Lighting & Living
Хотел Русија
АрцелорМиттал
Специјал
Claxi
Хофман Ла Роче
Zur Market
Ve Mark
ФК Вардар
СЦ Јане Сандански
ЖРК Вардар
РК Вардар
Кромбер & Шуберт
Палма Мол
Нестле
Динерс Клуб
Тинекс
АМСМ
Европска Очна Болница
Битолска Пивара
Турска Амбасада
Хрватска Амбасада
АД Бутел
Lek - член на компанијата Sandoz
ONE
Telecom Slovenia
Министерство за земјоделство
World Bank
UNICEF
Жито Вардар
EU Partners
Bayer
Triglav
Охридска банка (Societe Generale group)
Вардар Осигурување (Triglav Group)
Perutnina Ptuj
Unilever
   
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved