Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 

Преглед на активности и услуги...

.:: Агенцијата "Априори комуникации" на своите нарачaтели им нуди услуги од следниве подрачја:

...: Односи со медиуми

....: Кризно комуницирање

.....: Корпоративно комуницирање

.....: Односи со деловна/влијателна јавност

......: Интерно комуницирање

.......: Организација на настани

             (Event management)

........: Продукција

.........: Едукација

 ..........: Клипинг услуги

 ...........: Управување со социјални мрежи

 

 

 
Референца
Европска Очна Болница
Европска Очна Болница
 
Новост
На 15.07.2015 се отвори  најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
На 15.07.2015 се отвори најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
 
Фотогалерија
PR Македонија ’09
     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved