Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Односи со медиуми

.:: Односите со медиумите се темел на односите со јавноста. Во моментов во Македонија постојат повеќе од двесте различни медиуми (весници, магазини, радио и телевизиски станици, интернет) кои го креираат имиџот на поединецот, производот или фирмата.

.:: По заедничкото дефинирање на целиот комуникациски план, агенцијата ги нуди следниве активности:

· анализа на објавите во медиумите
· изработка на комуникациски план
· изработка на адреми на медиуми и новинари
· изработка на повици и медиумска објава
· изработка на материјал за новинари
· организација на снимање и фотографирање
· организација и изведба на конференции за новинари
· организација и изведба на средба со новинари
· модерирање конференции и средба со новинари
· обука за јавен настап (во група или индивидуално)
· координација на медиумски активности
· организација на прес служби
· координација и организација на лични средби со новинари
· советување

 

 
Референца
Вардар Осигурување (Triglav Group)
Вардар Осигурување (Triglav Group)
 
Фотогалерија
Официјален старт на HACCP кампањата
     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved