Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Event менаџмент

 .:: Event менаџмент (управување со настан) е најкомплексна техника на односи со јавност - вклучува планирање, организација, координација и реализација на различни случувања.


  .:: Со цел да овозможи непречена двосмерна комуникација со користење на повеќе различни медиуми, организацијата на настанот (event) е еден од најдобрите начини на комуницирање со различната јавност.


  .:: Освен стандардните случувања, подготвени сме во договор со нарачателот да обликуваме, организираме и реализираме било каков облик на настан. Стандардните настани вклучуваат:

 


· промоција
· презентација
· кружни маси
· саемски настапи
· трибини
· семинари
· работилници
· изложби
· отворања
· концерти
· акции (осмислување на акции)
· конференции за новинари

 

 
Фотогалерија
Официјален старт на HACCP кампањата
     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved