Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Продукција

 .:: Досега во сегментот на продукција сме дејствувале во два сегмента: музичка и телевизиска продукција. На музичко поле, нашите искуства во Хрватска се темелат на организација на извршна продукција на Рајка Дујмич и Јасенка Хоуре, организација на турнеја на групата Електро тим, координација на медиумски настап на Дора, Сплитски фестивал т.е. на меѓународни музички проекти.


  .:: Од основањето на агенцијата, имаме продуцирано два концерта - "Evergreen stories" одржани во 2000 и 2002, во концертната сала "Ватрослав Лисински " во Загреб во 2002 , а во 2000 во сплитскиот Хрватски народен театар. Во склоп на музичката продукција пред неколку месеци ја преземавме грижата околу кариерата на Нина Бадриќ и осмисливме проект кој ќе ја врати на самиот врв на хрватската музичка сцена.


   .:: Во подрачјето на телевизиската продукција зборуваме за искуствата и продукциите на телевизиските емисии "Неделен ручек" (1994), копродукција на телевизиската емисија "Турбо лимах шоу" (1993-1994). Агенцијата во 2001 и 2002 успешно ја продуцираше емисијата "Неделен спектар"

 

 

     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved