Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Клипинг услуги

             

.:: Клипинг услугата вклучува систематско следење на печатените и електронсксите медиуми базирани на претходно одредени теми и клучни зборови.

 

.:: Клипинг услугата нуди:

 

       · целосна и навремена информираност во врска со областа која Ве интересира

 

      · база со податоци за изработка на анализи на медиумските објави

 

       · архивирани податоци за Вашата работа која медиумите ја објавиле

 

       · информации потребни за Вашата стратегија за односи со јавност (ПР)

 

       · база со податоци за анализа на Вашиот углед во јавноста создаден од медиумите


       · податоци потребни за Вашата насока на работа при воспоставување и развивање на однси со медиумите

 

       · следење на конкуретските активности и случувањата на пазарот.

 
Референца
Claxi
Claxi
 
Новост
На 15.07.2015 се отвори  најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
На 15.07.2015 се отвори најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
 
Фотогалерија
PR Македонија ’09
     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved