Добредојдовте во Априори Комуникации
 
 
Управување со социјални мрежи

 ( Facebook, Twiter,…)

.:: Социјалните мрежи се вистински феномен кој последните години привлекуваат се повеќе корисници.

.:: Затоа од непроценлива важност за секоја компанија е да има профили на колку што е можно повеќе од нив. Бидејќи ниту менаџерите, ниту вработените имаат време да креираат и одржуваат профили, ние во Априори комуникации стоиме на располагање за да го направиме тоа. Секоја вест или порака поврзана со компанијата, секоја награда или достигнување ќе биде сместена на профилот.

 
Референца
UNICEF
UNICEF
 
Новост
На 15.07.2015 се отвори  најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
На 15.07.2015 се отвори најновата содржина Sky Bar Hotel Russia.
 
Фотогалерија
PR Македонија ’09
     
© 2008 Apriori Communications. All rights reserved